Ahmad Naqib Naqiuddin dah 2 bulan

Hari ini, Naqiuddin dah cukup umur dua bulan. So dah kena bawak pergi klinik lagi untuk cucuk. Abah dan ibu dia dua-dua kerje kerajaan, tapi tak ada masa nak pergi klinik kerajaan :-). Klinik swasta la jawabnya :-(. Pergi Klinik KITA Pandan Indah kot malam ni. Insyaallah. Sebab hari tu tengok klinik tu ada service untuk cucuk baby sampai umur 2 tahun.

KL – Kami datang lagi

Hampir 10 hari kamilz dah tinggalkan KL untuk cuti raya. Tapi Naqiuddin dan ibunya dah tepat 3 minggu tinggalkan KL. Hari ni, kami balik semula ke KL. Isnin kamilz dah start kerja. Tapi noraini cuti lagi. Maklumlah cuti sekolah.

Cuti kat kedah 4 hari, kat hutan melintang 5 hari. On the way balik KL, singgah dulu beraya kat rumah ujie di bukit beruntung.